Condicions de Contractació


Objecte i àmbit d'aplicació

Les presents condicions de contractació, tenen com a objectiu regular la prestació dels serveis comercials que es proporcionen en aquest lloc web.

Obligacions prèvies a la contractació

Per comprar no és necessari enregistrar-vos com a usuari, encara que podreu guardar les vostres dades mitjançant contrasenya i així poder recuperar-los en futures compres. L'opció per Guardar Dades la trobareu a la pàgina de dades de tramesa, sent voluntària aquesta opció.
La compra només podreu realitzar-la en castellà, no s’ admet un altre idioma.

Procés de Compra

A la nostra tenda online, trobareu tot el catàleg de productes oferts per EDI.CAT, per adquirir qualsevol d'ells haureu de seguir el següent procés de compra:
1r.- Seleccioneu el producte desitjat afegint-ho a la cistella (botó “comprar”)
2n.- Llegiu de forma detinguda tota la informació disponible sobre el producte. Els preus indicats al costat del producte són preus en Euros amb els impostos corresponents.
3r.- Accediu a la cistella on podreu comprovar el detall dels productes sol•licitats, el preu de venda, les despeses d'enviament i els impostos aplicables. En aquest pas també podreu seleccionar el mitjà de pagament.
4t.- Si esteu conforme amb la comanda, podreu registrar-vos emplenant el formulari de recollida de dades o identificar-vos amb el vostre nom d'usuari i clau si ja sou un usuari registrat. També podreu continuar la vostra  comanda sense registrar-vos com a usuari de la nostra web.
5è.- A continuació, haureu de proporcionar les dades de tramesa i pagament.
6è.- Una vegada que hàgiu completat la comanda, rebreu un missatge de confirmació amb les dades de la vostra comanda, si no rebeu aquest missatge poseu-vos en contacte amb nosaltres.
7è.- Si desitgeu realitzar qualsevol tipus de modificació en les dades introduïdes en el procés de compra, EDI.CAT posem a la vostra disposició l'adreça de correu electrònic info@edi.cat i el nostre telèfon d'atenció al client 902 09 07 63
8è.-El pagament es pot efectuar mitjançant dues modalitats:
•    Pagament amb Targeta de Crèdit: Podeu utilitzar Visa, MasterCard, 4B, Euro 6000, Maestro espanyola. Per als pagaments amb targeta, utilitzem una passarel•la virtual desenvolupada per la Caixa que permet realitzar de forma segura pagaments en Internet. Amb aquest protocol de seguretat, el número de targeta s'introdueix directament en la web de l'entitat bancària, quedant així les dades de la vostra targeta i la vostra contrasenya totalment protegits.
Per a pagaments realitzats amb targetes emeses fora d'Espanya, és necessari que el banc emissor estigui acollit al Protocol de Seguretat de Comerç Electrònic Segur (CES). No s'admetran pagaments amb targetes que no compleixin aquest requisit.
•    Pagament per PayPal: En aquest cas, l' import de la vostra compra es veurà incrementat en un 2,2%, per les despeses generades per aquesta transacció..

Despeses d'Enviament

a) En trameses Nacionals:
Per a trameses a Península, i Balears les despeses d'enviament seran gratuïtes si la compra supera els 19 €, en cas de no superar-ho les despeses de tramesa seran de 4.5 € IVA inclòs.
Actualment no realitzem lliuraments de comandes a Canàries, Ceuta i Melilla.
 
b) En trameses Internacionals:
No realitzem trameses internacionals.

Disponibilitat i termini de lliurament dels productes

Els productes oferts en edi.cat mostren la seva disponibilitat online i el termini de lliurament per al territori nacional, per als articles que tinguem en estoc serà entre 24 hores i 48 hores. Quant als productes en els quals aparegui “No disponible”, EDI.CAT realitzarà les gestions oportunes amb les editorials per confirmar disponibilitat i, en cas de confirmar-se per part de l'editorial l'existència del producte sol•licitat, EDI.CAT així ho comunicarà al client per informar-li immediatament i donar-li un nou termini de lliurament mitjançant correu electrònic. També podreu sol•licitar la cancel•lació de la comanda sense cost algun per al client.
Només realitzem trameses a Espanya (Península) i Balears.
El termini de lliurament fa referència a dies laborables de dilluns a divendres.
El client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol•licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurada la comanda dins de l'horari habitual de lliurament de mercaderies, sent aquest de dilluns a divendres de 10 hores a 13:30 hores i de 16 hores a 19 hores. En cas incompliment per part del client d'aquesta obligació, libreriasnobel.es no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol•licitada pel client.
 
Cancel•lacions i desistiment

Garantim als nostres clients la possibilitat d'anul•lar una comanda en qualsevol moment i sense cost algun sempre que es comuniqui abans que la comanda estigui ja a la disposició del transport.
El dret de desistiment es pot exercir dins el 7 dies hàbils següents a la recepció del producte, sempre que aquests no hagin estat usats i conservin –si escau- el precinte o embalatge original.
Si decidiu exercir el vostre dret de desistiment, haureu de remetre'ns un correu electrònic a l'adreça de correu, info@edi.cat indicant el vostre nombre de comanda, i remetent el producte pel mateix conducte que ho vàreu rebre i en perfecte estat de conservació.
Cas de produir-se la devolució, les despeses de tramesa són a càrrec del client.
Naturalment, queden excloses d'aquest supòsit aquelles devolucions que es derivin d'un error nostre o d'algun defecte del producte servit. En aquest cas, EDI.CAT es compromet a canviar el producte defectuós per un altre i es farà càrrec de les despeses de devolució i d'enviament. Si no es pogués fer el canvi, es reintegrarà l' import.
D'acord a l' establert a l'art. 102. del Reial decret Legislatiu 1/2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, no s'admetrà l'exercici del dret de desistiment per a comandes relatives a productes personalitzats o que per la seva naturalesa no puguin ser retornats.
 
Queixes i reclamacions

Qualsevol queixa o reclamació relacionada amb el producte comercialitzat a través del portal, www.edi.cat podrà ser adreçada a:
SERLOGAL 2.0 – EDI.CAT
O Castelo, 33 (Lerez)
36156 Pontevedra
T. 902 09 07 63
E. info@edi.cat
Heu d'aportar-nos el vostre nom complet, DNI, email i telèfon de contacte, així com una descripció dels fets causants de la queixa o reclamació. Una vegada rebuda la vostra queixa o suggeriment, en el termini de 48 hores el nostre departament d'atenció al client procedirà a remetre-us un email de confirmació indicant-vos el número d'incidència. El nostre personal contactarà amb vostè a través de l'email o telèfon que ens faciliteu a fi de solucionar la incidència.

Responsabilitat d’ EDI.CAT

Els productes presentats ala nostra web són conformes a la legislació espanyola. La responsabilitat d'EDI.CAT no es pot invocar en el cas de productes no conformes a la legislació dels països als quals hagin pogut ser enviats en funció de la comanda del client. Correspon doncs, als clients de fora d'Espanya el verificar la possibilitat d'importar o utilitzar els productes que ens sol•licitin.
Libreriasnobel.es no controla, amb caràcter general, la utilització que els usuaris fan del lloc web, per la qual cosa no garanteix que els usuaris utilitzin el lloc web de conformitat amb la llei, les presents Condicions Generals, la moral i bons costums generalment acceptades i l'ordre públic, ni tampoc que ho facin de forma diligent i prudent.
 
Legislació aplicable

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts es sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. En el cas que la part compradora tingui el seu domicili fora d'Espanya, o que es tracti d'una compravenda realitzada per una empresa, ambdues parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Pontevedra (Espanya).