WONDER. PLUTÓ (EDICIÓ EN CATALÀ)

WONDER. PLUTÓ (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
Ficha Técnica
Editorial:
LA CAMPANA
ISBN:
978-84-16457-16-8
Pàgines:
128
Format:
Epublication content package
DRM
No
Col·lecció:
NARRATIVA CATALANA

Descuento:

-5%

Abans:

4,99 €

Despues:

4,74 €

Més de quatre milions de persones han llegit Wonder i s'han enamorat de l'Auggie Pullman. Si amb El capítol del Julian ja us vam oferir una nova visió de la mateixa història, ara us obrim una finestra des d'on podreu veure com era la vida de l'Auggie abans d'anar a escola. I és que Plutó ens ho explica des del punt de vista del Christopher, l'amic de tota la vida de l'Auggie.

Eren molt amics des de petits, fins que el Christopher es va mudar a una altra ciutat amb la seva família. Fins aleshores havia fet costat a l'Auggie cada cop que s'havia d'operar o que passava algun tràngol. Hi era sempre, tant en els mals moments com en els bons -com quan feien maratons d'Star Wars o somiaven que viatjaven junts a Plutó-.

Alternant salts enrere cap a la infantesa amb el relat d'un dia del present especialment dur per al Christopher, Plutó explica la història de dos nois que, després d'haver-se anat distanciant, s'adonen que, pels bons amics, val la pena fer un petit esforç extra.

En un món on el bullying entre els joves s'està convertint en una vertadera epidèmia, els llibres de la sèrie «Wonder» ofereixen una nova visió refrescant, necessària i esperançadora.

Altres llibres de l'autor

TOTS SOM WONDER
ebook
-5%
WONDER. L'AUGGIE I JO
ebook
-5%
WONDER. CHARLOTTE (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
-5%
WONDER. EL CAPÍTOL DEL JULIAN
ebook
-5%
WONDER
ebook
-5%