WONDER. EL CAPÍTOL DEL JULIAN

WONDER. EL CAPÍTOL DEL JULIAN
ebook
Ficha Técnica
Editorial:
LA CAMPANA
ISBN:
978-84-941928-6-9
Pàgines:
128
Format:
Epublication content package
DRM
No
Col·lecció:
NARRATIVA CATALANA

Descuento:

-5%

Abans:

4,99 €

Despues:

4,74 €

Més d'un milió de persones han llegit Wonder i s'han enamorat de l'Auggie Pullman, un nen normal i corrent amb una cara que no ho és tant. Ara els lectors tindran l'oportunitat de conèixer una mica més el personatge més controvertit del llibre: el Julian.

Des del primer dia que es veuen, a les pàgines de Wonder, queda clar que l'Auggie i el Julian no seran mai amics, amb el Julian tractant l'Auggie com si tingués la pesta. Però, tot i que Wonder explicava la història de l'Auggie des de la perspectiva de sis personatges diferents, el punt de vista del Julian no el vam saber mai. El lector només podia especular sobre el que li devia passar pel cap. Fins ara.

El capítol del Julian ens revela per fi com viu la història el culpable del bullying. ¿Per què és tan desagradable amb l'Auggie? ¿Té alguna possibilitat de redimir-se?

En un món on el bullying entre els joves s'està convertint en una vertadera epidèmia, els llibres de la sèrie «Wonder» ofereixen una nova visió refrescant, necessària i esperançadora.

Altres llibres de l'autor

TOTS SOM WONDER
ebook
-5%
WONDER. L'AUGGIE I JO
ebook
-5%
WONDER. CHARLOTTE (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
-5%
WONDER. PLUTÓ (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
-5%
WONDER
ebook
-5%