TOR. TRETZE CASES I TRES MORTS

TOR. TRETZE CASES I TRES MORTS
ebook
Ficha Técnica
Editorial:
LA CAMPANA
ISBN:
978-84-16863-16-7
Pàgines:
424
Format:
Epublication content package
DRM
No
Col·lecció:
ACTUALITAT

Descuento:

-5%

Abans:

7,99 €

Despues:

7,59 €

Tretze veïns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un «30 Minuts» per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d'odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística convertida en narració literària -recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la ira del vell Palanca: «Me van robar, me van intentar matar, i encara sóc jo lo cabrón! Només em queda una solució: morir matant!»

Altres llibres de l'autor

EL DIA QUE VAIG MARXAR
ebook
-5%
L'AMIC PRESIDENT
ebook
-5%
LI DEIEN PARE
ebook
-5%