JOAN SALVADOR GAVINA

JOAN SALVADOR GAVINA
ebook
Ficha Técnica
Editorial:
B DE BOOKS
ISBN:
978-84-9069-067-3
Format:
Epublication content package
DRM
No

Descuento:

-5%

Abans:

5,49 €

Despues:

5,22 €

"El clàssic de la literatura espiritual moderna, que segueix conquistant generació rere generació, ara té un final que li atorga unaperspectiva inesperada.

Hi ha qui obeeix les seves pròpies regles; qui troba un especial plaer en superar-se a si mateix; qui eperspectiva inesperada.

Hi ha qui obeeix les seves pròpies regles; qui troba un especial plaer en superar-se a si mateix; qui endevina el que està més enllà del que veuen els seus ulls; qui prefereix volar a comprar i menjar. Tots ells faran amistat duradoraamb Joan Salvador Gavina.

Hi haurà també els qui volaran amb Joan Gavina per llocs plens d'encant i aventura, i gaudiran com ell d'una lluminosa llibertat. Per a uns i altres serà una experiència inoblidable.

Joan Salvador Gavina, l'obra més cèlebre de Richaruna lluminosa llibertat. Per a uns i altres serà una experiència inoblidable.

Joan Salvador Gavina, l'obra més cèlebre de Richard Bach, ha estat traduïda a més de trenta idiomes, ha venut més de trenta milions d'exemplars, ha estat portada al cinema i ha inspirat obres musicals.

Il·lustrat amb les fotografies originals de Russell Munson i altres inèdites."