AMOR PROHIBIT

AMOR PROHIBIT
ebook
Ficha Técnica
Editorial:
B DE BOOKS
ISBN:
978-84-9019-955-8
Format:
Epublication content package
Derechos eBook:
Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.
DRM
Si
Col·lecció:
SIN ASIGNAR

Descuento:

-5%

Abans:

9,99 €

Despues:

9,49 €

"Durant el primer terç del segle xv Catalunya tot just aixeca el cap després de fams i epidèmies sense precedents, però la por encara continua sacsejant els seus habitants. La terra tremola com mai no shavia vist abans i la vall de Camprodon és lepicentre daquell infern.

Sota aquesta desolació neix la història damor entre en Marc Roselló, un sacerdot cridat a les més altes esferes de lEsglésia, i lAgnès de Girabent, filla dun noble rural de la Seu dUrgell, que vol seguir les passes de metgesses com Margarida Tornerons o la jueva Floreta Sanoga.

Mentre lluiten contra una societat opressora i, també, contra les seves contradiccions més íntimes,els protagonistes trenen un cercle de protecció a lempara de les relíquies de sant Valentí que descansen al monestir de Sant Benetde Bages. En Pardo, un poeta de lèpoca, tal com ratifica més tard lestudiós Martí de Riquer, ja parlava del sant com a refugi dels enamorats.

En escenaris com Vic, Manresa, Camprodono Sant Benet de Bages, l'Agnès i en Marc sesforcen per acomodar la seva vidaa uns sentiments dels quals mai no nhaurien sospitat la força."

Altres llibres de l'autor

ETHÈRIA (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
-5%
LES TORRES DEL CEL
ebook
-5%
LA CUINERA
ebook
-5%
EL MERCADER (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
-5%
EL MERCADER (EDICIÓ EN CATALÀ)
ebook
-5%