A L'OMBRA DE L'ARBRE KAURI. TRILOGÍA DEL KAURI VOL. II

A L'OMBRA DE L'ARBRE KAURI
ebook
Ficha Técnica
Editorial:
B DE BOOKS
ISBN:
978-84-9019-898-8
Format:
Epublication content package
DRM
No
Col·lecció:
B DE BOOKS

Descuento:

-5%

Abans:

9,99 €

Despues:

9,49 €

"Un retorn inesperat a Nova Zelanda marcarà el destí duna familia

Nova Zelanda, 1875: la Lizzie i en Michael Drury han complert el seu somni i finalment tenen una gran granja dovelles amb què poder construir un futur prometedor. Tanmateix, la seva vida començaa trontollar de sobte quan la seva filla Matariki és segrestada per un líder maori. Mentre en Michael fa tot el possible per recuperar la seva filla, a la família Burton un sorprenent esdeveniment omple dalegria la Kathleen: el seu fill Colin torna a Nova Zelanda.No obstant això, ningú no sospita les conseqüències daquest retorn.

Per primera vegada a tot el món un país va permetre votar a les dones. Avui Sarah Lark homenatja a totes aquestes pioneres que van lluitar pel seu alliberament. La trilogia que dóna veu a la dona.

Sarah Lark ha seduït a set milions de lectors a tot el món amb les seves sagues familiars ambientades en paratges exòtics. Ampliament imitada, Lark ha sabut crear i consolidar un nou gènere narratiu, el landscape, on les seves heroïnes viuen uns destins marcats per laventura, els viatges, el romanticisme i la història. Avui les novel·lesde Sarah Lark han trobat més de cent mil seguidors en català, convertint-se en un fenomen global que ja viatja a tots els racons del planeta. "

Altres llibres de l'autor

UNA PROMESA A LA FI DEL MÓN
ebook
-5%
LA LLEGENDA DE LA MUNTANYA DE FOC
ebook
-5%
LA REMOR DEL CARGOL DE MAR
ebook
-5%
L' ESTACIÓ DE LES FLORS ENCESES
ebook
-5%
LA CANçÓ DELS MAORÍS
ebook
-5%